Banner

O družbi Williams Scotsman

about4Pregled

Družba Williams Scotsman ponuja prostorske rešitve s področja gradbeništva, izobraževanja, industrije, prodaje, zdravstva in vladnih dejavnosti ter deluje v Združenih državah Amerike, Mehiki in Kanadi. Družba Williams Scotsman ponuja storitve 25.000 strankam in upravlja približno 104.000 modularnih prostorskih in skladiščnih enot, danih v najem na več kot 80 podružničnih lokacijah. Podjetje poleg osnovne dejavnosti dajanja v najem upravlja in razvija trajne modularne strukture.
Družba Williams Scotsman je hčerinska družba družbe Algeco Scotsman, vodilnega svetovnega ponudnika modularnih prostorskih in varnih skladiščnih rešitev. Skupina, ki v Severni Ameriki deluje pod imenom Williams Scotsman, v Celinski Evropi pod imenom Algeco, in v Veliki Britaniji pod imenom Elliott, upravlja več kot 345.000 enot v državah, kot so Belgija, Kanada, Češka, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Italija, Litva, Luksemburg, Mehika, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija in Združene države Amerike. Družbe je zgradila svoj ugled na izjemnih storitvah za stranke, učinkovitem vodenju poslovanja in nenehni inovaciji izdelkov. Globalna prisotnost družbe Algeco Scotsman skupaj z odličnim poznavanjem lokalnih trgov zagotavlja odlične storitve, prilagojene edinstvenim potrebam strank po vsem svetu. Za več informacij obiščite spletno mesto www.willscot.com ali pišite na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
A1 Container d.o.o. Kidriceva ulica 38, 3000 Celje, Slovenia  T: +386 3 492 30 80 F:+386 3 492 30 81 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

VIDEOPOSNETKI IN POVEZAVE

 

NAJPOGOSTEJŠI ISKALNI NIZI

 

 

 
Kidriceva ulica 38
3000 Celje
Slovenia

Tel : +386 3 492 30 80
fax.: +386 3 492 30 81
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Najem kontejnerjev – proizvodnja
Najem kontejnerjev – sestavljanjebivalni kontejnerji,najem kontejnerjev,
gradbiščni kontejnerji,skladiščni kontejnerji,
prodaja kontejnerjev


 Copyright © 2012 - Webdesign a SEO - Firmadat
Valid XHTML Customer Satisfaction NPS


 

Najem kontejnerjev
| Prodaja kontejnerjev | Bivalni kontejnerji | Sanitarni kontejnerji | Skladiščni kontejnerji

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand