Novice

Novice iz sveta ALGECO.

17.05.2023
Kontejnerski sklop iz povezanih pisarniških in sanitarnih kontejnerjev z zbiralniki fekalij. Kontejnerski objekt sestavlja 9 pisarniških kontejnerjev in 3 sanitarni kontejnerji s fekalnimi tanki, namenjenih za začasne sanitarije in garderobe za čas trajanja športnega dogodka. 
13.04.2023
Algeco modularni objekt iz povezanih pisarniških kontejnerjev, lesenega pohodnega podesta in stopnicami. Kontejnerski objekt sestavlja 5 pisarniških kontejnerjev, namenjenih za jedilnico in garderobe. Kontejnerji so opremljeni z ALGECO opremo po meri in se hladijo/ogrevajo s pomočjo split klimatskih naprav.
07.03.2023
Postavitev pisarniških in skladiščnih kontejnerjev med obnovo hotela na območju sprehajališča obale.  Med izvedbo je bil največji izziv dostop in sama postavitev na lokaciji - odlično izvedena logistika.
21.02.2023
Postavitev in montaža pisarniških kontejnerjev z aluminijastimi stopnicami na območju toplarne s kombinacijo avtodvigala in žerjava. 
26.01.2023
Algeco modularni objekt iz povezanih pisarniških kontejnerjev in invalidske klančine.
14.12.2022
ALGECO kontejnerski sklop, sestavljen iz 3 kontejnerjev. Kontejnerji so locirani na smučišču Rogla.  Prav tako smo s kontejnerji podprli tudi zimske dogodke na Pokljuki, Pohorju, Planici, Ljubnem. Več o projektu si lahko preberete na povezavi.
05.12.2022
ALGECO kontejnerski sklop, sestavljen iz 5 kontejnerjev. Pisarniški sklop je niveliran s pomočjo Algeco ekipe in opremljen z ALGECO opremo.
Portret nasmejane ženske s slušalkami
Kontaktna služba Javljamo se! Uredi klic nazaj Pišite nam