Novice

Novice iz sveta ALGECO.

25.07.2023
ALGECO kontejnerski dvonadstropni objekt, sestavljen iz 43 kontejnerjev in stopnic. Notranja višina 2500 mm, izolacija po smernicah OIB VI. Kombinacija pisarniških, skladiščnih in sanitarnih kontejnerjev v dveh nadstropjih in na več mikrolokacijah.
27.06.2023
ALGECO kontejnerski dvonadstropni objekt, sestavljen iz 10 kontejnerjev in stopnic. Notranja višina 2500 mm, izolacija po smernicah OIB VI. Kombinacija pisarniških in sanitarnih kontejnerjev v dveh nadstropjih. Dodatno niveliranje kontejnerjev in postavitev zbiralnika fekalij na nižji nivo, kot so kontejnerji ter zaščita le-tega pred morebitnim vdorom vode.
17.05.2023
Kontejnerski sklop iz povezanih pisarniških in sanitarnih kontejnerjev z zbiralniki fekalij. Kontejnerski objekt sestavlja 9 pisarniških kontejnerjev in 3 sanitarni kontejnerji s fekalnimi tanki, namenjenih za začasne sanitarije in garderobe za čas trajanja športnega dogodka. 
13.04.2023
Algeco modularni objekt iz povezanih pisarniških kontejnerjev, lesenega pohodnega podesta in stopnicami. Kontejnerski objekt sestavlja 5 pisarniških kontejnerjev, namenjenih za jedilnico in garderobe. Kontejnerji so opremljeni z ALGECO opremo po meri in se hladijo/ogrevajo s pomočjo split klimatskih naprav.
07.03.2023
Postavitev pisarniških in skladiščnih kontejnerjev med obnovo hotela na območju sprehajališča obale.  Med izvedbo je bil največji izziv dostop in sama postavitev na lokaciji - odlično izvedena logistika.
21.02.2023
Postavitev in montaža pisarniških kontejnerjev z aluminijastimi stopnicami na območju toplarne s kombinacijo avtodvigala in žerjava. 
26.01.2023
Algeco modularni objekt iz povezanih pisarniških kontejnerjev in invalidske klančine.
Portret nasmejane ženske s slušalkami
Kontaktna služba Javljamo se! Uredi klic nazaj Pišite nam