O podjetju

Prostorske rešitve vodilnega ponudnika prilagodljivih mobilnih prostorskih sistemov in rešitev varnega skladiščenja.

Sedež podjetja ALGECO d.o.o je v Ljubečni.

ALGECO je s 5 lokacijami v Avstriji, 18 lokacijami v Nemčiji in podružnicami v več kot 20 drugih državah vodilni ponudnik na trgu in predstavlja na mednarodni ravni merilo za mobilne prostorske sisteme in rešitve varnega skladiščenja. Zato smo številka 1 tako v Evropi kot na svetu!

Poleg najema kontejnerjev za začasne prostorske rešitve so trajne modularne rešitve kot tudi obsežen nabor storitev s področja osnovnih modularnih proizvodov najpomembnejša področja poslovanja skupine ALGECO.

Kontejnerje za najem ALGECO odlikuje velika prilagodljivost za skoraj vsako področje uporabe: pisarna, uprava, gradbišče, banka, vrtec, šola, dom za starejše, razstava in skladišče. Rešitve, ki jih nudijo kontejnerji ALGECO predstavljajo zanimivo alternativo klasični gradnji. Prostori v kakovostnih modularnih enotah v ničemer ne odstopajo od običajno zasnovanih klasičnih prostorov.

Več kot 15 let izkušenj v Sloveniji – in seveda 50 na mednarodni ravni, edinstvena prodajna mreža in velika izbira različnih vrst kontejnerjev za najem predstavljajo temelj temu, da je ALGECO najučinkovitejši ponudnik v panogi.

Portret nasmejane ženske s slušalkami
Kontaktna služba Javljamo se! Uredi klic nazaj Pišite nam