Načrtovanje in izvedba

Vodje projektov Algeco Slovenija vam od prvega stika z veseljem svetujejo pri vseh pomembnih fazah razvoja projekta.

Algeco storitev 360 stopinj Svetovanje

Tehnično svetovanje

Med prvim razgovorom se pogovorimo o prvih različicah izvedbe, tako v smislu velikosti želenega objekta kot upoštevanja materialov, na primer debeline in materialov izolacije.

Že na tej točki se posvetimo veljavni zakonodaji, standardom in smernicam.

 

Algeco storitev 360 stopinj Načrtovanje

Načrtovanje

Med načrtovanjem se s stranko ne lotimo le prostorske razporeditve. Že v najzgodnejši fazi začnemo načrtovati kontejnersko tehniko, ki zajema električne, sanitarne in ogrevalne sisteme.

Za osnovo po potrebi izdelamo tudi skice in tehnično specifikacijo.

Algeco storitev 360 stopinj Inšpekcija

Pregled kraja postavitve

V nekaterih primerih je potrebno preveriti izvedljivost projekta glede na krajevne pogoje. Monterji Algeco preverijo možnost dostopa in namestitve samih kontejnerjev. Tako poskrbimo, da se v skladu z določenim vrstnim redom pri dostavi uporabijo prava vozila in avtodvigalo.

Algeco storitev 360 stopinj Usklajevanje

Usklajevanje

Zlasti pri večjih projektih je pomembna uskladitev vrstnega reda opravil izvajalcev posameznih področij. Tudi pri tem pomagajo in vas podpirajo vodje projektov in monterji Algeco.

Algeco storitev 360 stopinj Prevoz

Prevoz

ALGECO ponuja dostavo kontejnerjev do želenega naslova. Dostavo lahko opravimo z odprtimi tovornjaki in vozili z avtodvigalom. Usklajevanje same dostave poteka skupaj z vašim vodjo projektov

 

Algeco storitev 360 stopinj Avtodvigalo

Avtodvigalo ali žerjav

Če na kraju postavitve avtodvigalo, viličar ali žerjav niso na voljo, nudi ALGECO ustrezno avtodvigalo za raztovarjanje in postavitev kontejnerjev. Vsekakor je potrebno vnaprej določiti mere in nosilnost avtodvigala. Bistveni podatki pri tem so lega lokacije in samega dostopa, razdalja od mesta raztovarjanja do mesta postavitve in teža posameznega kontejnerja. Naša ekipa vam pri tem z veseljem svetuje.

 

Algeco storitev 360 stopinj Montaža

Montaža

Kontejnerske sklope in objekte postavlja in montira naše lastno osebje. Na gradbišču pred samo postavitvijo opravimo oceno tveganja in glede na rezultat sprejmemo ustrezne varnostne ukrepe. To zagotavlja strokovno opravljanje postavitve.

Portret nasmejane ženske s slušalkami
Kontaktna služba Javljamo se! Uredi klic nazaj Pišite nam