Zaposlitev in kariera

Prostor za razvoj

Nudimo delovno okolje, ki ponuja prostor za osebni razvoj, v katerem se dobro počutite in lahko prevzamete odgovornost.

Delovno mesto, ki vam je v veselje – dan za dnem. Tako se glasi naša definicija motivacije. Tako definiramo ALGECO. Spoštovanje, upoštevanje individualnosti vsakega posameznika in odprto sodelovanje so vrednote, ki so za nas velikega pomena in za katere se zavzemamo.

ALGECO spodbuja odgovornost, pobudo in neodvisno delovanje svojih zaposlenih. Prevzem odgovornosti in pristojnosti ustvarja prostor lastni rasti. Nudimo svobodo za ustvarjalnost, skupni uspeh pa temelji na timskem in projektnem delu.

Napake obravnavamo konstruktivno: uporabimo jih za to, da postanemo še boljši. ALGECO podpira svoje zaposlene pri razvoju potencialov in vlaga v nadaljnje usposabljanje.

Razmišljanje in delovanje se ne končata na mejah teritorija ali oddelka. Delujemo kot ekipa in skupaj delamo za cilje, ki si jih postavimo kot posameznik ali celotna ekipa. Zdravje zaposlenih igra pri nas pomembno vlogo. Kot odgovoren delodajalec ustvarja ALGECO priložnosti za uskladitev družine in dela. Pri ALGECO zagovarjamo nediskriminatorno sobivanje in kulturo na temelju vrednot.

Poizvedite več o motivirani in raznoliki naravi dela na ALGECO. Pridobite si prve vtise o skupini ALGECO in njeni mednarodni prisotnosti. Spoznajte ljudi, ki delajo pri nas in se pozanimajte o trenutnih prostih delovnih mestih.

Kontakt

Gaber Kranjc

Vodja podruznice
Tel: +386 3 492 3080
E-Mail: gaber.kranjc@algeco.com

Portret nasmejane ženske s slušalkami
Kontaktna služba Javljamo se! Uredi klic nazaj Pišite nam